Op maandag 21 september om 19.00 vindt een online bewonersbijeenkomst plaats voor bewoners en gebruikers van het gebied Metropool. In een live video neemt plantendeskundige Sanne Horn u mee in haar ideeën voor de beplanting in het metropoolgebied en legt zij een aantal schetsen aan u voor.

Vanwege Corona vindt de bijeenkomst online plaats. Woont u in het gebied van Metropool en wilt u graag deelnemen? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar [email protected] met het onderwerp: ‘Aanmelden beplanting Metropoolomgeving’. Aanmelden kan tot en met vrijdag 18 september.

Datum: maandag 21 september
Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur
Plaats: online (MS Teams, aanmeldingen ontvangen 18 september de link voor deelname per mail)

Programma

  • 19.00 uur Welkom en planning – Carla van der Linden, projectmanager
  • 19:15 uur Presentatie beplantingsplan – Sanne Horn, groen ontwerper
  • 19:45 uur In gesprek – behandelen vragen, opmerkingen en ideeën vanuit de bewoners
  • 20.30 uur Eind

Masterplan

De vergroening van Metropool gebied is onderdeel van het grotere Knowledge Mile Park. De visie voor Knowledge Mile Park is opgesteld in het masterplan. Ton Muller, hoofdontwerper Knowledge Mile Park presenteert in onderstaande video dit masterplan. Heeft u behoefte aan zicht op het grotere geheel, dan raden we u aan dit filmpje te bekijken.

 

Behandeling stadsdeelcommissie

Op dinsdag 20 oktober wordt het voorlopig ontwerp Metropool, zoals gepresenteerd tijdens de bewonersbijeenkomst op 17 juni, besproken in de stadsdeelcommissie. De te behandelen stukken staan hier.