Op woensdag 17 juni om 19.00 vindt een online bewonersbijeenkomst plaats voor bewoners en gebruikers van het gebied Metropool. We presenteren u het concept groenontwerp van de Metropool omgeving en vragen hier uw mening over.

Vanwege Corona vindt de bijeenkomst online plaats. Woont u in het gebied van Metropool en wilt u graag deelnemen? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar [email protected] met het onderwerp: ‘Aanmelden bewonersbijeenkomst Metropool’. Aanmelden kan tot en met dinsdag 16 juni.

Datum: woensdag 17 juni
Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur
Plaats: online (MS Teams, aanmeldingen ontvangen 16 juni de link voor deelname per mail)

Programma

  • 19.00 uur Welkom – Micha Mos, stadsdeelbestuurder
  • 19.20 uur Introductie en context – Carla van der Linden, projectmanager
  • 19.35 uur Bewoner aan het woord – Jeroen, bewoner vanuit de Denktank
  • 19.40 uur Presentatie concept groenontwerp – Thijs van Hees, ontwerper
  • 20.00 uur In gesprek – behandelen vragen, opmerkingen en ideeën vanuit de bewoners
  • 20.30 uur Eind

Masterplan

De vergroening van Metropool gebied is onderdeel van het grotere Knowledge Mile Park. De visie voor Knowledge Mile Park is opgesteld in het masterplan. Ton Muller, hoofdontwerper Knowledge Mile Park presenteert in onderstaande video dit masterplan. Heeft u behoefte aan zicht op het grotere geheel, dan raden we u aan dit filmpje te bekijken.

Behandeling stadsdeelcommissie

Op dinsdag 20 oktober wordt het voorlopig ontwerp Metropool, zoals gepresenteerd tijdens de bewonersbijeenkomst op 17 juni, besproken in de stadsdeelcommissie.