Het project Knowledge Mile Park beslaat 3 straten, 15 plekken en zo’n 160 gebouwen. We werken samen met ondernemers en bewoners toe naar een groene en duurzame stadsstraat, welke we in 2025 voor het 750 jarig bestaan van de stad, cadeau willen geven aan de Amsterdammers. De verschillende plekken worden vergroend naar aanleiding van input van de gebruikers. Om toch een eenheid in het gebied te creëren is er een masterplan ontwikkeld, waarin de werkwijze en de te gebruiken bouwstenen worden omschreven. Dit masterplan wordt begeleid door een Plan van Aanpak, waarin omschreven staat hoe het project Knowledge Mile Park verder aangepakt wordt en wat de planning is.

Beide documenten zijn hier te downloaden

In gesprek met…

Benieuwd hoe dit Masterplan tot stand is gekomen en wat je ervan kan verwachten? Lees hier het interview met Carla van der Linden, projectmanager Knowledge Mile Park.

Knowledge Mile Park Masterplan inspraak op 11 mei

Op dinsdag 20 april zijn beide stukken besproken in de gezamenlijke stadsdeelcommissie van stadsdeel centrum en stadsdeel oost. Het Masterplan Knowledge Mile Park, Plan van Aanpak ’20/’21 Knowledge Mile Park en de opname van de bijeenkomst vindt u hier.

Op 11 mei wordt het Masterplan Knowledge Mile Park voor een tweede keer besproken in de stadsdelen en heeft u gelegenheid tot inspreken. Wilt u inspreken dan dient u zich aan te melden bij een van de stadsdelen door een mail te sturen naar een van onderstaande mailadressen. Aanmelden om in te spreken kan tot uiterlijk maandagmiddag 15:00 uur. De vragen/inspraak hoeven niet stadsdeelgebonden te zijn. De bijeenkomst vindt online plaats via MS Teams. Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u per mail een link naar de bijeenkomst.

Centrum
[email protected]

Oost
[email protected]