Opnames participatiebijeenkomst vergroening Entree Wibautstraat

De gemeente Amsterdam werkt binnen het project Knowledge Mile Park samen met bewoners en ondernemers van de BIZ Knowledge Mile aan een groene een duurzame stadsstraat, van IJtunnel tot en met Amstelplein. Amsterdam groen en duurzaam maken, dat doen we namelijk met elkaar. Daarom is op Dinsdag 10 mei een online bijeenkomst geweest over het groener maken van uw buurt, de Entree Wibautstraat. De opnames van deze bijeenkomst kunt u hier terugkijken en de gedeelde presentaties zijn hier te downloaden.

Downloads

Context Knowledge Mile Park

Voorlopig Groenontwerp Entree Wibautstraat

Voorlopig beplantingsplan Entree Wibautstraat

Opnames participatiebijeenkomst vergroening Entree Wibautstraat

De gemeente Amsterdam werkt binnen het project Knowledge Mile Park samen met bewoners en ondernemers van de BIZ Knowledge Mile aan een groene een duurzame stadsstraat, van IJtunnel tot en met Amstelplein. Amsterdam groen en duurzaam maken, dat doen we namelijk met elkaar. Daarom is op Dinsdag 1 februari een online bijeenkomst geweest over het groener maken van uw buurt, de Entree Wibautstraat. De opnames van deze bijeenkomst kunt u hier terugkijken en de gedeelde presentaties zijn hier te downloaden.

Downloads

Context Knowledge Mile Park

Verkenning Groenontwerp Entree Wibautstraat

Opbrengsten gesprek vergroening Entree Wibautstraat

Opnames verkennende bijeenkomst vergroening Entree Wibautstraat

De gemeente Amsterdam werkt binnen het project Knowledge Mile Park samen met bewoners en ondernemers van de BIZ Knowledge Mile aan een groene een duurzame stadsstraat, van IJtunnel tot en met Amstelplein. Amsterdam groen en duurzaam maken, dat doen we namelijk met elkaar. Daarom is op maandag 25 oktober een online bijeenkomst geweest over het groener maken van uw buurt, de Entree Wibautstraat. De opnames van deze bijeenkomst kunt u hier terugkijken en de gedeelde presentaties zijn hier te downloaden.

Downloads

Context Knowledge Mile Park

Verkenning Groenontwerp Entree Wibautstraat

FD Mediagroep over ambitie vergroening

In gesprek vergroening Entree Wibautstraat