De online participatiebijeenkomst voorlopig ontwerp Hortusplantsoen van 15 februari is opgenomen. Hier vindt u de verschillende onderdelen uit de bijeenkomst inclusief de gedeelde presentaties. Op dit moment zijn we nog bezig met de ondertiteling.

Tevens vindt u op deze pagina een pfd bestand met de gestelde vragen en gegeven antwoorden uit de bijeenkomst. Op deze manier kunt u alle vragen en antwoorden gemakkelijk teruglezen.

Downloads

Context Knowledge Mile Park

In gesprek met stakeholders Hortusplantsoen

Voorlopig Beplantingsontwerp Hortusplantsoen

Voorlopig Groenontwerp Hortusplantsoen

Vraag en Antwoord voorlopig ontwerp Hortusplantsoen

Online participatiebijeenkomst voorlopig ontwerp Hortusplantsoen

Op maandag 15 februari om 19.00 vindt een online participatiebijeenkomst plaats voor bewoners/ondernemers/gebruikers van het Hortusplantsoen. In een live video nemen Arjan Kool (stedenbouwkundig ontwerper) en Sanne Horn (plantendeskundige) u mee in het voorlopig groenontwerp van het Hortusplantsoen.

Vanwege Corona vindt de bijeenkomst online plaats. Woont/werkt u in de buurt van het Hortusplantsoen en wilt u graag deelnemen? Meldt u dan aan door een mail te sturen naar [email protected] met het onderwerp: ‘Aanmelden participatiebijeenkomst Hortusplantsoen’. Aanmelden kan tot en met zondag 14 februari.

Datum: maandag 15 febrauri
Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur
Plaats: online (MS Teams, aanmeldingen ontvangen 15 februari de link voor deelname per mail)

Programma

  • 19.00 uur Welkom en planning – Carla van der Linden, projectmanager
  • 19:15 uur In gesprek met de stakeholders
  • 19.25 uur Presentatie voorlopig ontwerp – Arjan Kool
  • 19.40 uur Presentayie beplantingsplan – Sanne Horn
  • 19:50 uur In gesprek – behandelen vragen, opmerkingen en ideeën vanuit de aanwezigen
  • 20.30 uur Eind

Masterplan

De vergroening van Metropool gebied is onderdeel van het grotere Knowledge Mile Park. De visie voor Knowledge Mile Park is opgesteld in het masterplan. Ton Muller, hoofdontwerper Knowledge Mile Park presenteert in onderstaande video dit masterplan. Heeft u behoefte aan zicht op het grotere geheel, dan raden we u aan dit filmpje te bekijken.