Definitief Ontwerp Metropoolomgeving

Op dinsdag 3 november vond een online bewonersbijeenkomst plaats voor bewoners en gebruikers van Metropoolomgeving. Tijdens deze bijeenkomst is het Definitief Ontwerp vergroening Metropool omgeving gepresenteerd. Op deze pagina vindt u de verschillende onderdelen van de bijeenkomst. Heeft u na het kijken van deze video’s nog vragen of opmerkingen? Mail deze dan naar [email protected] en u ontvangt een persoonlijk antwoord van ons.

Context & planning  | presentatie Carla van der Linden (projectmanager)

Definitief Ontwerp Metropoolomgeving | presentatie en Q&A Arjan Kool (ontwerper)

Alle vragen en antwoorden uit de opnames kunt u vinden in dit bestand.
De pdf van de presentatie van Arjan kunt u hier downloaden.

Beplantingsontwerp Metropoolomgeving

Op maandag 21 september vond een online bewonersbijeenkomst plaats voor bewoners en gebruikers van Metropoolomgeving. We hebben met elkaar nagedacht over het beplantingsontwerp van de Metropoolomgeving.

Tijdens deze bijeenkomst bespraken we het opgestelde beplantingsplan, welke met de input van de vorige bijeenkomst ontworpen was. De deelnemers konden vragen stellen en verdere input leveren. Op deze pagina vindt u de verschillende onderdelen van de bijeenkomst. Heeft u na het kijken van deze video’s nog vragen of opmerkingen? Mail deze dan naar m[email protected] en u ontvangt een persoonlijk antwoord van ons.

Context & planning  | presentatie Carla van der Linden (projectmanager)

Beplantingsontwerp Metropoolomgeving | presentatie en Q&A Sanne Horn (plantendeskundige)

Alle vragen en antwoorden uit de opnames kunt u vinden in dit bestand.

De pdf van de presentatie van Sanne kunt u hier downloaden.

Voorlopig Ontwerp Metropoolomgeving

Op woensdag 17 juni vond een online bewonersbijeenkomst plaats voor bewoners en gebruikers van Metropoolomgeving. We hebben met elkaar nagedacht over het voorlopig groenontwerp van de Metropoolomgeving.

Tijdens deze bijeenkomst bespraken we het opgestelde voorlopig groenontwerp, welke met de input van de vorige bijeenkomst ontworpen was. De deelnemers konden ideeën uitwisselen, vragen stellen en verdere input leveren. Op deze pagina vindt u de verschillende onderdelen van de bijeenkomst. Heeft u na het kijken van deze video’s nog vragen of opmerkingen? Mail deze dan naar [email protected] en u ontvangt een persoonlijk antwoord van ons.

Politiek kader  | Micha Mos (stadsdeelbestuurder)

Context & planning  | presentatie en Q&A Carla van der Linden (projectmanager)

Denktank | Jeroen (bewoner Metropoolgebied)

Voorlopig groenontwerp Metropoolgebied | presentatie Thijs (ontwerper)

Voorlopig groenontwerp Metropoolgebied | vragen & antwoorden

Alle vragen en antwoorden uit de opnames inclusief de vragen waar geen tijd meer voor was, kunt u vinden in dit bestand.

Masterplan

De vergroening van Metropool gebied is onderdeel van het grotere Knowledge Mile Park. De visie voor Knowledge Mile Park is opgesteld in het masterplan. Ton Muller, hoofdontwerper Knowledge Mile Park presenteert in onderstaande video dit masterplan. Heeft u behoefte aan zicht op het grotere geheel, dan raden we u aan dit filmpje te bekijken.


For English
Would you like to learn about the plans for Metropool, but you don’t understand Dutch? Send an email to [email protected] and we will contact you.